Βιοκυτταρική Πρόγνωση

Με γνώμονα τον σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και στόχο την αξιοπιστία στην ιατρική διάγνωση, το 2010, ιδρύθηκε από εξειδικευμένους επιστήμονες ένα ολοκληρωμένο Διαγνωστικό Κέντρο, θέτοντας υψηλούς στόχους για τη διάγνωση και πρόωρη θεραπεία της σύγχρονης Παθολογίας.

  • Αξιοπιστία
  • Αμεσότητα
  • Ασφάλεια
  • Εμεπειρία

Η πείρα των επιστημονικά υπευθύνων του κέντρου, μετά από μακρόχρονη πορεία σε μεγάλα ιατρικά θεραπευτικά ιδρύματα, σε συνδυασμό με υπερσύγχρονο και πρωτοποριακό τεχνολογικό εξοπλισμό, συνέβαλε στη ίδρυση της Βιοκυτταρικής, ως κέντρο αναφοράς στην ιατρική πρόληψη.

Γνωρίζοντας, πως συμβάλει στη καλή ψυχολογία του ατόμου, ο χώρος και το περιβάλλον, δημιουργήσαμε ένα νεόδμητο κτίριο, με χρώματα αισιοδοξίας και προσωπικό έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη.

Η Βιοκυτταρική πρόγνωση, είναι ένα πλήρες ανθρωποκεντρικό διαγνωστικό κέντρο που θέτει υψηλούς στόχους στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας και πρόληψης, δημιουργώντας έτσι την ειδοποιό διαφορά του ιδρύματος από άλλα συναφή.

Δημήτριος Α. Βήχος M.D.Ph. D

Καρδιοχειρουργός
Μετ/θεις Royal Brompton-Harefield, London

ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΙΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ

Γιατί τα δείγματα αίματος υπόκεινται σε σχολαστικό εσωτερικό και εξωτερικό ποιοτικό έλεγχο καθημερινά.

Γιατί σε κάθε αποτέλεσμα ιδιαίτερα υψηλό ή χαμηλό, επαναλαμβάνεται η διαδικασία προσδιορισμού τιμών.

Γιατί τα δείγματα αίματος φυλάσσονται για 10 τουλάχιστον 24ωρα για πρόσθεση περαιτέρω εξετάσεων αλλά και για τυχόν επαναλήψεις, αποφεύγοντας την άσκοπη φλεβοκέντηση.

Γιατί η Βιοκυτταρική ψηφίστηκε πανευρωπαϊκά το 2014 ως το κέντρο με τα εγκυρότερα αποτελέσματα σε σύνολο 15.000 εξετάσεων.

Γιατί πάντα ένας ιατρός της Βιοκυτταρικής θα σας ενημερώσει για μία πρώτη εικόνα των εξετάσεων σας, πριν να επισκεφτείτε τον προσωπικό σας ιατρό, μειώνοντας την αγωνία σας.

Γιατί η Βιοκυτταρική έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Δημιουργήθηκε από ιατρούς και όχι από επιχειρηματίες του κλάδου όπως οι περισσότερες διαγνωστικές αλυσίδες.

Γιατί αναπτυσσόμεθα με την αγάπη σας, την εμπιστοσύνη και την αρωγή σας, βοηθώντας με το φιλανθρωπικό μας έργο και άλλους συνανθρώπους (κοινωνικά ιατρεία) που πάσχουν οικονομικά.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗ ΒΙΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ

Η Βιοκυτταρική δίδει πολύ χαμηλές δόσεις ακτινοβολίας, εφαρμόζοντας ειδική ακτινοπροστασία, κυρίως σε μαστογραφίες και σε λήψεις που πραγματοποιούνται σε παιδιά (ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΔΟΣΙΜΕΤΡΙΑΣ (ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ).

Λόγω των σύγχρονων μηχανημάτων επιτυγχάνονται υψηλής ακρίβειας μετρήσεις εξασφαλίζοντας έγκυρα αποτελέσματα.

Μικρός χρόνος αναμονής για την πραγματοποίηση ακτινολογικών εξετάσεων.

Άμεση παράδοση αποτελεσμάτων σε υπερηχογραφικές μελέτες (μέσος όρος 24-36 ώρες παράδοση σε άλλα κέντρα) και αυθημερόν διάγνωση σε όλες τις ακτινοσκοπικές σας μετρήσεις.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Καλέστε για ραντεβού

Για διαγνωστικές εξετάσεις